Garanția rezultatelor și avantaje

Epilare cu Laser Galați

epilare definitiva cu laser – garantie

Epilare cu laser - garanția rezultatelor și avantaje

Dacă ai făcut 10 sesiuni de epilare definitivă cu laser pe o zonă și crezi că ai nevoie de sesiuni suplimentare pentru a avea rezultate mai bune, noi îți oferim pînă la 3 ședințe GRATUITE, pentru aceeași zonă, pentru a ajunge la rezultatele dorite!

De asemenea, oferim o garanție pe viață. Dacă ai obținut rezultatele dorite, dar peste câțiva ani ai nevoie de o ședință de întreținere pentru a elimina firele de păr noi apărute, vei beneficia de 50% reducere din prețul de lista al sesiunii de epilare cu laser.

Epilarea definitivă laser diode 808 nm este metoda de îndepartare permanentă a părului nedorit, care funcționează deopotrivă pentru femei și barbași. Timpul de reacție variază de la o persoană la alta și depinde de o serie de aspecte.

Un tratament complet de epilare cu laser presupune 6-10 sesiuni pentru o zonă, însă nimeni nu poate garanta un numar exact de sesiuni de tratament pentru fiecare persoana în parte.

 Cu toate acestea, cabinetul de epilare cu laser Royal Skincare Galați oferă GARANȚIA REZULTATELOR pentru toate tratamentele de epilare definitivă cu laser în care s-au efectuat minim 10 sesiuni pentru o zonă. Suntem mândri să garantăm calitatea serviciilor oferite de noi, iar clienții noștri se simt mai confortabil știind că sunt asigurați de rezultate atunci când achiziționează un pachet de sesiuni de epilare definitivă cu laser de la noi.

Avem încredere în echipamentele pe care le deținem, în formarea și experiența personalului nostru și în tehnica de lucru, care diferă de alte cabinete care oferă acest serviciu.

 Clienții noștri sunt mulțumiți după 6-8 sesiuni de epilare cu laser și obțin o reducere a pilozității în proporție de 80-90%. Părul care ramane este foarte fin și decolorat. Sunt foarte rare cazurile în care se atinge un procent de 100% în reducerea pilozității.

Cea mai mare problemă legată de epilarea definitivă cu LASER este că majoritatea celor ce oferă acest serviciu oferă o falsă speranță tuturor clienților, promițând că obtin rezultate de 100%.

Noi te încurajăm să beneficiezi de diagnosticarea și testarea noastră gratuită. Îți vom face o evaluare a pielii și a firelor de păr, te vom încadra în tipul de piele corect (fototip) și vom răspunde întrebărilor tale legate de acest tratament.

Detaliile garanției tratamentului de epilare definitivă cu laser

  1. Achizitionează și epuizează 10 sesiuni de epilare definitivă pe aceeași zonă în cabinetul nostru.
  2. Efectuează cel puțin 8 din cele 10 sesiuni de epilare, la intervalul de timp corect (4-8 săptămani.
  3. Dacă nu ești mulțumit de rezultate sau crezi că ai nevoie de câteva ședințe în plus, noi îți oferim până la 3 sesiuni GRATUITE, pentru aceeași zonă de epilare.
  4.   Clienții care au nevoie de sesiuni de întreținere de-a lungul timpului, beneficiază de 50% reducere din prețul de listă, pe viață.

Contactează-ne pentru a te programa la diagnosticare și testare gratuită: sună la 0756 895 531!

Informații utile

Informații utile și detalii despre epilarea cu laser diode 808 nm

Facebook