Tratament personalizat Royal Skincare Galați 

Epilare cu Laser Galați

epilare definitiva cu laser – tratament personalizat

Principiile pe care cabinetul de epilare cu laser Royal Skincare Galați le respectă

Royal Skincare Galați oferă servicii de epilare definitivă cu laser, cu tehnologie de ultimă generație și personal specializat în îngrijirea pielii. Prima consultație este gratuită și constă în stabilirea unui program personalizat al tratamentului de epilare cu laser, în funcție de zona pentru care doriți aplicarea tratamentului, de pilozitate, dar și de alte aspecte

Cele 3 principii pe care funcționează cabinetul de epilare cu laser

1. DIAGNOSTICUL

Primul principiu în baza căruia cabinetul de epilare cu laser Royal Skincare Galați își desfășoară activitatea este cel al diagnosticului. Fiecare client beneficiază de o diagnosticare corporală, care se realizează cu tehnici special concepute pentru antropometria corporala. Acest diagnostic initial vă ajută să identificați și să determinați zona pe care doriți să vă concentrați pe durata tratamentului de epilare.

2. TRATAMENTUL PERSONALIZAT

Al doilea principiu este cel al tratamentului pesonalizat. Fiecare persoană este diferită și fiecare solicitare de tratament trebuie tratată cu atenție la detaliile ce o diferențiază de ceilalți clienți. De aceea, noi personalizăm tratamentele de epilare cu laser, adaptându-le cerințelor dvs., pentru a obține eficiență maximă și satisfacție deplină.

Prima consultație este gratuită și constă în stabilirea unui program personalizat al tratamentului de epilare cu laser, în funcție de zona pentru care doriți aplicarea tratamentului, de pilozitate, dar și de alte aspecte. Fiecare client are fișa sa de tratament personalizat, astfel încât să știm în permanență specificul fiecăruia și să urmărim împreună evoluția tratamentului de epilare. 

3. SUPORTUL POST-TRATAMENT

Al treilea principiu este suportul specializat de care beneficiază fiecare client al nostru, după încheierea sesiunilor de epilare cu laser. Analizăm și supervizăm evoluția și eficiența tratamentelor, pentru a fi siguri că obtinem cele mai bune rezultate.

Rezultatele serviciilor noastre de epilare definitivă se văd chiar de la prima sesiune, dovadă fiind pozele pe care vi le facem la începutul tratamentului de epilare cu laser. Aveți astfel, posibilitatea să vedeți schimbările spectaculoase pe care tratamentul de epilare le determină. 

Informații utile

Informații utile și detalii despre epilarea cu laser diode 808 nm

Facebook