Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy

Noul Altesse, cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy pentru epilare definitivă cu laser, combină beneficiile celor 3 lungimi de undă, Alexandrite 755nm, Diode 808nm și Yag 1064nm Aparatul Altesse pentru epilare definitiva laser este un echipament rapid, eficient și sigur pentru toate tipurile de păr și de piele. Dispune de o tehnologie de răcire (TEC) care garantează o procedură de epilare definitivă confortabilă și eficienta.

Caracteristicile tehnologiei Nanolaser Trilogy pentru epilare definitive cu laser

Lungimea de undă Alexandrite oferă o absorbție de energie mai puternică de către chormoforul de melanină și este ideal pentru cea mai largă gamă de tipuri de păr, în special de culoare deschisă și subțire. Cu o penetrare mai superficială, lungimea de undă de 755 nm vizează inflamarea foliculului de păr, eficient pentru părul din zone precum: sprâncenele și buzele superioare.
Lungimea de undă de 808 nm are un nivel moderat de absorbție a energiei de către melanină, ceea ce îl face sigur pentru tipurile de piele mai închise. Capacitățile sale de penetrare profundă vizează bulbul foliculului de păr, în timp ce penetrarea moderată a adâncimii țesutului o face ideală pentru tratarea brațelor, picioarelor, obrajilor și a bărbiei.
Lungimea de undă yag 1064 se caracterizează printr-o absorbție mai mică de energie de către melanină și este astfel o soluție concentrată pentru tipurile de piele mai închise la culoare. În același timp, 1064 nm oferă cea mai profundă penetrare a foliculului de păr, permițându-i să țintească bulbul și papilele, să trateze părul din zone precum: scalpul, axilele și inghinal.

Avantajele tratamentului de Epilare definitivă cu laser cu aparatul Altesse

1. Lățimea lungă a impulsului cu laser. Durata impulsului laser este reglabilă de la 20ms la 800ms, iar tratamentul este efficient și de durată, pentru tipuri diferite de păr.

2.Ecranul tactil multicolor face operarea mai ușoară. Ecran tactil multicolor de 12 inch, permite alegerea genului (bărbat sau femeie), fototipul și zonele de tratament.

3. Fără pigmentare, utilizat pentru orice tip de piele.  Altesse este utilizat pentru epilare definitivă pentru orice tip de piele și orice prag de sensibilitate. Sistemul de epilare Altesse folosește parametrii reglabili în functie de pragul de sensibilitate.

4. Sistemul de răcire cu contact Sapphire vă poate asigura că tratamentul este mai sigur și nu afectează pielea. Sistemul de triplă răcire apa/aer/semiconductor garantează folosirea unei energii puternice, fără afectarea pielii.

5. Dimensiunea mare a spotului poate accelera viteza de tratament. Altesse utilizează dimensiuni mari de 12 * 23 mm.

INDICAȚII

Care este diferența dintre Nanolaser Trilogy 755/808/1064 și Dioda laser 808?

Nanolaser Trilogy 755/808/1064 nm acționează în 3 adâncimi diferite. Aceasta selectează în mod diferit rădăcinile superficiale, medii sau profunde și transmite energii variate. Laserul trilogy acționează puternic și în egală măsură pe firele blonde sau brune, superficiale sau adânci.

Dioda laser 808 nm acționează pe toate tipurile de piele. Energia absorbită de foliculul de păr este moderată și perfectă pentru firele de păr castanii și brune, aflate la adâncimi medii. De exemplu: mâini, picioare.

Specificații:

Sursă info și foto https://rowe.ro/produse/altesse/