Avantajele Epilării Cu Laser

Avantajele epilării definitive cu laser diodă 808 nm

Are efecte secundare minime

Există doar câteva efecte secundare minore ale îndepărtării părului cu laser, iar cele care apar nu tind să dureze mai mult de câteva zile.

2. Cost eficient

Odată ce începi călătoria ta cu îndepărtarea părului cu laser, nu vei mai avea nevoie să cheltui banii pe epilarea clasica cu ceara sau zahăr, creme depilatoare, aparate de ras sau alte metode de îndepărtare a părului. Poate costa mai mult inițial, dar pe parcursul vieții tale vei economisi o sumă imensă, deoarece nu mai trebuie să cheltui pentru aceste proceduri. Vei salva, de asemenea, o mare parte din timp, care altfel ar fi irosit prin saloane sau acasă.

3. Fără par crescut sub piele

Firele de păr crescute sub piele sunt dureroase și au un aspect neplăcut. Acestea apar de obicei după epilarea cu aparatul de ras sau cu ceară. Ele sunt mici umflături care se infectează ca urmare a faptului că firul de păr nu a fost îndepărtat corespunzător. Îndepărtarea cu laser a părului crescut sub piele se face delicat si fara posibilitate de recidivă.

4. Este o metoda precisă

Îndepărtarea cu laser a părului vizează în mod specific firele de păr chiar jos la nivelul foliculului. Acesta este un beneficiu deosebit față de IPL, deoarece utilizarea laserului îl face mai potrivit pentru a trata persoanele cu diferite tonuri de piele. Precizia înseamnă, de asemenea, că ar trebui să obțineți rezultate mai devreme.

5. Rapid

Timpii de tratament sunt scurți, deși viteza va depinde de dimensiunea zonei tratate. Procedura în sine durează de la 5 minute (axile,mustață sau fese) la 15 minute (inghinal total, brațe) sau 40 de minute (picioare integral, spate, abdomen).

6. Efecte

Majoritatea pacienților pot obține o pierdere permanentă a părului în 6-8 ședințe (axile), astfel încât îndepărtarea părului cu laser este foarte reușită.

Citește și: Mituri și despre epilarea progresiv definitivă

 

Dezavantajele epilării definitive cu laser diodă 808 nm

 

1. Efort financiar mare la început

Îndepărtarea părului cu laser presupune un cost inițial mai mare, în comparație cu epilarea tradițională sau IPL, SPL. Cu toate acestea, pe termen lung, vei economisi bani. Asta cu siguranță!

2. Durează până vezi rezultatele

Nu vei vedea rezultate peste noapte. Părul va cădea treptat în urmatoarele săptămâni după sesiunea de tratament și poate dura câteva sesiuni înainte de a observa rezultatele. Totuși, primele schimbări se pot observa încă de la prima ședință.

3. Nu trebuie să te expui la soare cu câteva zile înainte și după tratament

Înainte de a face un tratament de îndepărtare a părului cu laser, este important să eviți bronzarea pielii. Aceasta înseamnă atât un bronz natural de la lumina soarelui, cât și un bronz artificial de la solar.

4. Nu este potrivit pentru toată lumea

De exemplu, bărbații nu ar trebui să-si faca acest tratament în zona organelor genitale. De asemenea, puteți descoperi că nu este eficace pe părul fin, roșiatic sau alb. Cei care au firul de păr închis la culoare pe un ten deschis vor observa cele mai rapide efecte.

Citește și: Principiile pe care cabinetul de epilare cu laser Royal Skincare Galați le respectă

Care sunt efectele secundare ale îndepărtării părului cu laser?

Un mare beneficiu la epilarea laser este faptul că efectele secundare sunt minime. Este posibil să te confrunți cu un anumit disconfort în timpul procedurii, în timp ce firele de păr sunt distruse de căldura laserului. Poți simți ceva asemănător unor ciupituri.

După tratamentul cu laser, pielea poate prezenta semne de iritare. Aceasta poate fi sub formă de roșeață, umflare, mâncărime sau furnicături. Acest lucru este normal și ar trebui să dispară în câteva ore, la fel ca și la alte metode de îndepărtare a părului.

Este posibil să observi unele modificări ușoare ale pigmentului pielii – poate deveni puțin mai deschisă sau mai întunecată, dar acest lucru este, de obicei, doar temporar. După îndepărtarea părului cu laser, pielea se poate simți delicată la atingere și va fi mai sensibilă la lumina soarelui 2 zile.

Poate cauza cancer?

Energia produsă de aparatul de epilare laser este sub forma unei energii luminoase concentrate. Spre deosebire de alte forme de radiații, această energie luminoasă nu este capabilă să afecteze celulele la nivel molecular. Aceasta se datorează faptului că este o formă de radiație neionizantă. Radiațiile neionizante nu pot determina ruperea moleculelor și, prin urmare, nu pot provoca mutații în celule.

Cauzează infertilitatea?

Nu, îndepărtarea părului cu laser nu cauzează infertilitate. Dacă intenționezi să îndepărtezi părul cu laser pe linia de la bikini, poți fi preocupată de faptul că îți afectează fertilitatea. Epilarea cu laser nu poate provoca infertilitate sau să afecteze ovarele. Laserul nu ajunge suficient de adânc în țesuturile organismului pentru a le atinge.

Lungimea undei laser este controlata astfel încât să vizeze numai foliculul de păr. Nu poată trece prin peretele abdominal care este puternic și gros din cauza prezenței mușchiului. În plus, fasciculul laserului este alcătuit din energie luminoasă. Energia luminoasă nu poate rupe moleculele și, prin urmare, nu poate afecta ADN-ul sau celulele.

Dacă ești însărcinată, cel mai bine este să întârzii epilarea cu laser până când se naște copilul și ai terminat alăptarea. Deocamdată nu au fost suficiente cercetări privind îndepărtarea părului cu laser în timpul sarcinii.

Este epilarea cu laser dureroasă?

Nu, îndepărtarea părului cu laser nu este dureroasă. S-ar putea să te confrunți cu un anumit disconfort pe parcursul procedurii – acest lucru a fost descris de mulți ca o bandă de cauciuc care ciupește pielea , dar nu ar trebui să simți durere.

Părul va crește înapoi după îndepărtarea lui cu laser?

Îndepărtarea părului cu laser este o formă de reducere a părului pe termen lung. Deși duce la inhibarea creșterii părului, rezultatele nu vor fi neapărat permanente. Este posibil să ai nevoie de sesiuni de întreținere ocazionale pentru a-ți menține efectele, de obicei 1 sedință anual.

Majoritatea persoanelor au descoperit că îndepărtarea părului cu laser este foarte reușită, creșterea părului este redusă cu până la 90%, iar părul crește mai lent, este mai subțire și mai puțin vizibil.

Este sigură epilarea cu laser a părului de pe față?

Îndepărtarea părului cu laser este sigură pentru utilizarea pe fețele femeilor și poate fi foarte reușită. Multe femei care suferă de sindromul ovarului polichistic aleg epilarea laser ca soluție cu rezultate foarte bune. Îndepărtarea părului cu laser poate fi utilizată în zona perciunilor, mustață, bărbie.

Cu toate acestea, îndepărtarea părului cu laser nu trebuie utilizată pentru a trata zone foarte apropiate de ochi. Indiferent de zona corpului pe care o tratezi, trebuie să ai întotdeauna o protecție adecvată a ochilor și să nu te uiți niciodată direct la rază.

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy Noul Altesse, cea mai performantă tehnologie Nanolaser…

Testimoniale clienți

Testimoniale clienți

Testimoniale, recomandări din partea clienților noștri:

Epilare cu laser DEPILIGHT PRO

Epilare cu laser DEPILIGHT PRO

Ce este DEPILIGHT PRO? DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă…

Contact

Copyright ©2021 Epilare Cu Laser Galați