Cum Acționează Laserul

Cum actioneaza Laserul

Epilarea laser a fost efectuată experimental cu aproximativ 20 ani înainte de a deveni publică în anii 1970. Aparatele cu Lumina Intens Pulsată (IPL) din punct de vedere tehnic NU sunt LASERE!

Ele folosesc lămpi cu lumină Xenon care emit lumină de spectru larg. 

Întrebare: Cum acționează laserul? 

Răspuns: Prinicipiul primar din spatele epilării laser este fototermoliza selectivă. Laserele pot cauza distrugerea selectivă prin afectarea doar a materiei închise la culoare – melanina în zona firelor de păr și a foliculor, în același timp neîncălzind zona din jur. Lumina este absorbită de pigmentul de “culoarea neagră”, așadar și energia laser poate fi absorbită de acesta – dar cu o viteză și intensitate mult mai mare.

Epilarea laser este focalizată către melanină. Melanina este pigmentul care se află natural în păr și piele, în cantități mai mari în cazul tenului și părului de culori mai închise.

Datorită absorbției selective de lumină laser, părul închis la culoare poate fi tratat mult mai bine de lasere. Combinația de păr închis la culoare și ten deschis este cea ideala, dar laserele de ultimă generație sunt capabile să afecteze parul închis la culoare chiar și la pacienții cu ten închis.

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy Noul Altesse, cea mai performantă tehnologie Nanolaser…

Testimoniale clienți

Testimoniale clienți

Testimoniale, recomandări din partea clienților noștri:

Epilare cu laser DEPILIGHT PRO

Epilare cu laser DEPILIGHT PRO

Ce este DEPILIGHT PRO? DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă…

Contact

Copyright ©2021 Epilare Cu Laser Galați