Ingrijire Si Infrumusetare

Royal Skincare Galați

Royal Skincare Galați reprezintă un cabinet de îngrijire și înfrumusețare corporală, ce dispune de personal specializat în îngrijirea pielii și tehnologie de ultimă generație. Garantăm servicii de calitate și profesionalism tuturor clienților noștri. Suntem specializați în:

Bucură-te de o piele frumoasă și catifelată!

Royal Skincare

Principiile pe care cabinetul de epilare cu laser Royal Skincare Galați le respectă

Royal Skincare Galați oferă servicii de epilare definitivă cu laser, cu tehnologie de ultimă generație și personal specializat în îngrijirea pielii. Consultația este gratuită și constă în stabilirea unui program personalizat al tratamentului de epilare cu laser sau de remodelare corporală.

DIAGNOSTICUL

Consultație cu personal instruit

Primul principiu în baza căruia cabinetul de epilare cu laser Royal Skincare Galați își desfășoară activitatea este cel al diagnosticului. Fiecare client beneficiază de o diagnosticare corporală, care se realizează cu tehnici special concepute pentru antropometria corporală. Acest diagnostic inițial vă ajută să identificați și să determinați zona pe care doriți să vă concentrați pe durata tratamentului de epilare.
Sună pentru o consultație!
0756895531

TRATAMENTUL PERSONALIZAT

Tehnologie sigură și eficientă

Al doilea principiu este cel al tratamentului pesonalizat. Fiecare persoană este diferită și fiecare solicitare de tratament trebuie tratată cu atenție la detaliile ce o diferențiază de ceilalți clienți. De aceea, noi personalizăm tratamentele, adaptându-le cerințelor dvs., pentru a obține eficiență maximă și satisfacție deplină. Consultația este gratuită și constă în stabilirea unui program personalizat în funcție de tratamentul ales. Fiecare client are fișa sa de tratament personalizat, astfel încât să știm în permanență specificul fiecăruia și să urmărim împreună evoluția tratamentului.
Rezervă-ți Locul
0756895531

SUPORTUL POST-TRATAMENT

Epilare Definitivă Laser

Al treilea principiu este suportul specializat de care beneficiază fiecare client al nostru, după încheierea sesiunilor de tratament. Analizăm și supervizăm evoluția și eficiența acestora, pentru a fi siguri că obținem cele mai bune efecte. Rezultatele serviciilor noastre de epilare definitivă se văd chiar de la prima sesiune.
Programează-te din timp
0756895531

Super profesionalism si din cate stiu este singurul salon cu epilare laser care pune folie de unica folosinta la aparat. Rezultatte foarte bune.

Diana A.

Sunt super multumita ! Cea mai buna decize luata 😂. Recomand cu mare drag si cu incredere !

Adelina C.