Epilare Definitiva Galati

Epilare Definitivă Laser - Epilare Facială

Chipul unei persoane este cel ce creează o primă impresie despre aceasta. Un ten frumos și o față îngrijită atrage privirile întotdeauna. De aceea, este important să ai grijă de tine și de aspectul tău. Acum poti alege și tu serviciul de epilare definitivă cu laser, pentru față și gât.

Profită acum de epilare facială cu laser, la prețuri competitive, la cabinetul nostru de îngrijire și înfrumusețare din Galați:

Epilare mustață – 50 lei
Perciuni – 45 lei
Pomeți – 45 lei
Bărbie – 50 lei

Epilare totală pentru față – 150 lei
Epilare cu laser pentru gât – 60 lei
Epilare definitivă ceafă – 80 lei

Pentru epilare facială și gât cu efecte îndelungate, epilarea cu laser este soluția potrivită. Multe femei se confruntă cu fire de păr nedorite în zona feței, precum mustața, păr în zona bărbiei și a pomeților, zona gâtului sau a cefei. Acestea sunt zone foarte sensibile la metodele de epilare clasice, deoarece pot apărea iritații și dureri. Ședintele de epilare definitivă sunt soluția ideală pentru a arăta impecabil în fiecare zi.

Epilarea în zona feței și a gâtului se realizează mai greu decât în alte zone ale corpului, din cauză că fața este cel mai adesea supusă influențelor hormonale. Astfel, se recomandă un pachet de 10-12 ședinte consecutive, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Tu știi care sunt avantajele epilării faciale cu laser? Procedura este nedureroasă și eficientă, chiar și în cazul persoanelor cu pigment închis. Mai mult, timpul tratamentului este foarte scurt, datorită frecvenței livrării impulsurilor. Iar foliculii de păr sunt distruși până la 70% chiar după primele ședințe.

Epilarea facială cu laser este procedura ideală pentru un aspect plăcut tot timpul, fără grija părului inestetic. Poți să spui adio epilării dureroase cu rezultate pe termen scurt. Nu mai amâna momentul și fă-ti o programare acum!