Epilare Definitiva Galati

Epilare Definitivă Laser - Epilare Brațe și Picioare

Părul crescut pe brațe și pe picioare poate crea neplăceri din punct de vedere estetic. Epilarea cu laser pentru brațe și picioare te ajută să te simți mai încrezătoare și să scapi de grija complexelor. Bucură-te din plin de sezonul cald și de garderoba lejeră de vară. Pune-ți în valoare brațele și picioarele!

Profită acum de epilare definitivă cu laser pentru zona inferioară a corpului și zona intimă, la prețuri competitive, la cabinetul nostru de îngrijire și înfrumusețare din Galați:

Linie bikini – 50 lei
Labii – 50 lei
Interfesier – 50 lei
Fese – 100 lei

Epilare linie albă și inghinal total – 150 lei
Epilare picioare scurt – inclusiv degete și gleznă – 180 lei
Picioare total – inclusiv degete și gleznă – 330 lei

Epilarea definitivă în zona brațelor și a picioarelor include mai multe zone precum antebrațe, degete, mâini și glezne. Fiind zone vizibile ce pot fi afectate de metodele clasice de epilare cu ceară, procedura de epilare cu laser este perfectă în orice moment al anului. Mai mult, îți oferă rezultate vizibile de la prima ședință. Scapă acum de grija firelor de păr inestetice! Epilarea definitivă cu laser, pentru picioare, este potrivită femeilor care se confruntă cu păr excesiv în această zonă a corpului. 

Chiar dacă în zona brațelor și a picioarelor rezultatele se văd mai lent, atunci când densitatea firelor de păr este mai mare, aceste rezultate vor persista la fel de mult odată ce numărul ședințelor va fi completat conform recomandărilor. Pe termen lung, vei uita de grija programărilor periodice la salon pentru epilarea prin metode clasice. Te vei putea bucura oricând de brațe și picioare cu un aspect perfect.