Epilare Definitiva Galati

Epilare Definitivă Laser - Epilare Piept

Epilarea definitivă în zona pieptului îți va oferi mai multă încredere în tine și te va ajuta să scapi de firele de păr inestetice. Și tu te confrunți cu problema părului din zona pieptului, a umerilor sau a axilei? Uită de epilarea dureroasă cu ceară și descoperă beneficiile epilării cu laser.

Profită acum de epilare definitivă cu laser pentru zona superioară a corpului, la prețuri competitive, la cabinetul nostru de îngrijire și înfrumusețare din Galați:

Epilare areole mamare – 45 lei
Piept – 120 lei
Axile – 90 lei
Umeri – 100 lei
Abdomen –  130 lei

Linia albă – 60 lei
Zona lombară -150 lei
Zona dorsală – 130 lei
Antebrațe – inclusiv degete și mâini -150 lei
Epilare totală brațe – 180 lei

Epilarea cu laser este cea mai eficientă soluție pentru zona pieptului și a bustului. Este avantajoasă atât ca timp alocat, cât și în privința costurilor. În funcție de densitatea firelor de păr și a suprafeței, durata unei ședinte poate varia între câteva minute, până la o oră. În special pe perioada sezonului cald, atunci când ne expunem pielea, zona axilei, a umerilor și a pieptului trebuie să arate impecabil.

Un aspect fizic de invidiat și un corp frumos sunt perfect completate de beneficiile epilării definitive. În medie, sunt recomandate în medie 6-8 ședințe de epilare cu laser. Însă acestea pot varia în funcție de mai mulți factori, precum puterea de regenerare a firului de păr și densitatea. În zone precum axilă și umeri, rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință.

Uită de tratamentele de epilare cu ceară sau alte metode tradiționale. Este momentul să te bucuri și tu de avantajele epilării definitive cu laser. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru consultanță și detalii legate de proceduri, precum și îngrijirea pielii după fiecare ședință.