Site-ul www.epilareculasergalati.ro este proprietatea ROYAL SKINCARE SRL. Acest document stabilește termenii si condițiile în care puteti utiliza site-ul www.epilareculasergalati.ro denumit în continuare ca „site”.

Accesul si utilizarea www.epilareculasergalati.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se întelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa acest site.

www.epilareculasergalati.ro poate adăuga, elimina părți, repoziționa, reconfigura sau modifica acest site în orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispoziție fără nici un fel de garanții sau obligații.

www.epilareculasergalati.ro nu raspunde de utilizarea datelor și infomațiilor sau de rezultatul utilizarii acestora, de corectitudinea, acuratețea sau siguranța lor. De asemenea nu răspundem și nu oferim nici un fel de garanții cu privire la funcționarea neîntreruptă și fără inconveniențe a funcțiilor conținute de acest sistem sau ca serverul care găzduiește acest site nu conține viruși sau alte componente vătămatoare. Vă asumați riscul și eventualele costuri de depanare.

Sub nici o forma www.epilareculasergalati.ro nu va fi responsabil de nici o problemă sau posibilă pagubă survenită din utilizarea incorectă sau incapacitatea de utilizare a acestui site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

ROYAL SKINCARE SRL oferă acces liber la www.epilareculasergalati.ro și vă autorizează să vizualizați și să transmiteți informații de pe website doar în scopuri personale, necomerciale.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezente pe website-ul www.epilareculasergalati.ro sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea ROYAL SKINCARE SRL.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial sau integra sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită prin acord scris sau electronic. Nesupunerea implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

Aici regăsești politica de confidențialitate.

Aici regăsești politica de cookie-uri.