Tratamente anti-celulita si remodelare corporala

Tunel cu infraroșu - Întreținere corporală & Împachetări corporale

Tratamentele aplicate cu tehnologia modernă cunoscută ca “Tunel cu infraroșu” au ca rol să elimine depozitele de grăsime și substanțele nocive din organism, prin transpirație.

Este un aparat profesional pentru slăbit în kilograme, cu raze infraroșii, pentru efect termic rapid și cu rezultate vizibile instant. Este practic o infrasaună cu efecte termice pentru slăbit rapid în kilograme și în centimetri. Ideală pentru tratamente anti celulită și pentru împachetări corporale.

Razele infraroșii pătrund 5-6 cm în țesuturi și acționează direct asupra celulelor grase. Căldura foarte puternică generată de razele infraroșii topește grăsimile acumulate în exces de către organism. Efectele acestui tratament sunt remarcabile: circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slăbește în kilograme și în centimetri. Culisarea celor două cupole face ca intrarea în tunel să fie facilă, permițând astfel combinarea acestei terapii cu altele complementare: electrostimulare, împachetări corporale sau tratamente de termosudație.

Programează-te pentru o consultație gratuită la Beauty Slim Studio din Galați, iar noi te ajutăm să alegi tipul de împachetare pentru tunelul cu infraroșu, în funcție de nevoile tale și efectul pe care îl poate avea asupra zonei tratate.

Principalele beneficii al tratamentului “Tunel cu infraroșu” sunt:
Topește grăsimile
Te scapă de simptomele de picioare umflate
Reduce retenția la apă
Detoxifică țesuturile
Îmbunătățește circulața limfo-venoasă
Elimină substanțele nocive, toxinele, deșeurile metabolice
Atenuează durerile de articulații, musculare
Purifică și oxigenează sângele

⇒ Rezultatele pot varia în funcție de organism.