Epilare cu laser DEPILIGHT PRO

Ce este DEPILIGHT PRO?

DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fasciculul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a DEPILIGHT PRO (2400 W) și tripla răcire a echipamentului (apă, aer, semiconductori) garantează un tratament sigur, eficiență mare de la prima ședință, confort mărit (fără senzația de arsură) și un număr scăzut de ședințe necesare. Din acest motiv terapia cu laser diode este numită SHR (Super Hair Removal).

TEHNOLOGIA LASER – cea mai rapidă metodă de epilare definitivă LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de lumină. Fasciculele laser au mai multe proprietăți care le diferențiază de lumina incoerentă produsă de LED-terapie sau IPL (lumina intens pulsata):

* monocromaticitate — un spectru foarte îngust de lungimi de undă;
* direcționalitate — proprietatea de a se propaga pe distanțe mari, cu o divergență foarte mică și, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o arie foarte mică;
* intensitate — putere mare concentrată într-un singur aparat.

Conform studiilor efectuate până la ora actuală, folosirea echipamentelor laser la nivel cutanat nu lezează ADN-ul şi nu produce mutaţii la nivel celular, care ar putea cauza în viitor apariţia unui cancer cutanat. Cu alte cuvinte, folosirea laserelor în dermatologie nu provoacă cancer de piele. Fasciculul laser nu pătrunde mai mult de 2 – 5 mm sub piele, aşadar organele interne nu pot fi afectate sau lezate în vreun fel în timpul şedinţelor. Ochii se vor proteja cu ochelari speciali pe toată perioada şedinţei

Tehnologia a transformat epilarea progresiv definitivă, iar laserul cu diode 808 nm cu acțiunea sa de fototermoliză selectivă determină supraîncălzirea folicului de păr și inhibă creșterea părului permanent din cauza deteriorării celulelor germinale.

Epilarea cu laserul diodă 808 nm este folosit pe majoritatea părților corpului și nu afectează în niciun fel pielea și țesuturile din apropierea folicului de păr. Epilarea cu laser a devenit cea mai populară metodă de epilare definitivă datorită vitezei, siguranței și eficacității sale.

Citește și: Cum acționează laserul

Numărul de ședințe depinde de zona corpului tratat. În special, zona facială necesită în jur de 8 până la 10 ședințe pentru a obține rezultatele dorite, comparativ cu 6 până la 8 ședințe pentru picioare, brațe, inghinal și axilă. După un tratament complet și atingerea rezultatelor dorite, poate fi nevoie de 1 tratament de întreținere în fiecare an.

Mulți dintre cei care au încercat această metodă sunt satisfăcuți după 6 -10 sedințe și obțin o reducere a pilozității în proporție de aproximativ 90-95%. Părul care rămâne este de obicei foarte fin și decolorat. Sunt foarte rare cazurile în care se atinge un procent de 100% în reducerea pilozității.

Cea mai mare problemă legată de epilarea definitivă cu laser este că majoritatea celor ce oferă acest serviciu oferă falsa speranță tuturor clienților, promițând că obțin rezultate de 100%.

Noi te încurajăm să beneficiezi de diagnosticarea și testarea noastră gratuită. Iți vom face o evaluare a pielii și a firelor de păr, te vom încadra în tipul de piele corect (fototip) și vom răspunde întrebărilor tale legate de acest tratament.

Gândește-te cât de schimbată ar fi viața ta, dacă ai scăpa de 8-9 fire de păr din 10 și rezultatele ar fi definitive. Află care sunt tarifele noastre pentru sesiunile de epilare definitivă pentru femei și bărbați și ce oferte avem în acest moment!

Este chiar definitivă epilarea cu laser DEPILIGHT PRO?

Epilarea definitivă laser diode 808 nm este metoda de îndepărtare permanentă a părului nedorit care funcționeză deopotrivă pentru femei și bărbați. Prin descărcarea intensă de energie la nivelul firului de păr, acesta este distrus integral și rădăcina la fel. Odată distrusă, aceasta nu mai poate fi activată niciodată.

Timpul de reacție variază de la o persoană la alta, depinzând de:

  • hormoni
  • densitatea pilozității
  • grosimea firului de păr
  • culoarea părului
  • tipul pielii

De asemenea, depinde de ciclul de creștere al părului. Un tratament complet presupune 6-10 sedințe pentru o zonă și nimeni nu poate garanta un număr exact de sedințe de care o persoana are nevoie. Părul uman prezintă trei stadii de dezvoltare: anagen (creştere), catagen (repaus) şi telogen (cădere), iar din acest motiv nu poate fi eliminat în totalitate într-o singură sedinţă.

Numărul ședințelor necesare este variabil în funcţie de: fototipul cutanat (culoarea pielii), grosimea, densitatea şi cantitatea de pigment din firele de păr.

Pe lângă eliminarea părului nedorit din motive estetice, epilarea laser poate fi folosită pentru a ameliora, trata sau preveni anumite afecţiuni cutanate, cum ar fi: hirsutismul (creşterea în exces a părului la femei în zona bărbiei, mustăţii, pieptului) chistul pilonidal recidivant , foliculita, hidradenita supurativă (pentru leziunile de la nivelul axilei).

Avem încredere în echipamentele pe care le deținem, în formarea și experiența personalului nostru și în tehnica de lucru care diferă față de restul saloanelor care oferă acest serviciu.

Epilarea cu laser este o procedură sigură, cu o incidenţă scăzută a sechelelor. Majoritatea efectelor adverse sunt tranzitorii şi minore. Ele sunt mai frecvente la persoanele care au o culoare mai închisă a pielii.

Pacienţii care urmează un tratament cu medicamente fotosensibilizante (unele antibiotice ca tetraciclina, doxiciclina, etc.) sau suferă de afecţiuni care sunt însoţite de fotosensibilitate cutanată precum lupusul eritematos, prezintă un risc crescut de complicaţii.

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy

Epilare definitivă cu laser cu Altesse – cea mai performantă tehnologie Nanolaser Trilogy Noul Altesse, cea mai performantă tehnologie Nanolaser…

Testimoniale clienți

Testimoniale clienți

Testimoniale, recomandări din partea clienților noștri:

Epilare cu laser DEPILIGHT PRO

Epilare cu laser DEPILIGHT PRO

Ce este DEPILIGHT PRO? DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă…